Rešetke / Ekspresne rešetke

Rešetke / Ekspresne rešetke

PROMETALL EKSPRESNE REŠETKE

Kod nas možete dobiti i po mjeri izrađene rešetke od nehrđajućeg čelika. Njih isporučujemo u rekordnom vremenu od 2-3 tjedna!

Želite kovati željezo dok je još vruće? Imate pravo, jer vrijeme je novac i ni Vi ni mi nismo zainteresirani za to da obadvoje rasipamo. Zbog toga kad postoji potreba, odnosno kad je potrebna rešetka, djelotvorno pomažemo. Mi izrađujemo Vaše želje po mjeri isporučujemo ih tada kada proizvod trebate. Jer nema ništa gore nego kada gradilište stoji. I mi stojimo – ali iza naše riječi.

Cjelogodišnje ProMetall ekspresne rešetke će Vas oduševiti. Ne samo da smo jedinstveni, već smo i brzi i kompetentni. Za samo 9-13 radnih dana isporučujemo Vam rešetke po mjeri/prešane rešetke od vruće pocinčanog High-Solid vrlo čvrste čelične trake izrezane po Vašoj potrebi. S nama ne morate brinuti ni o vremenskom planu ni o izvedbi. Prvoklasni rezultati počivaju na dobrim resursima i pouzdanim dobavljačima. Zbog toga smo vrhunski partner kada se radi o rešetkama.

Naše po mjeri izrađene rešetke koštaju više od jeftine verzije naših konkurenata? To je možda istina. Mi možda nismo uvijek najpovoljniji, ali smo zato najbolji i najbrži. Na duge staze uvijek se isplati graditi na kvaliteti i kompetentnosti.

PROGRAM SKLADIŠTENJA / ISPORUKE / PROIZVODNJE

ISPRUČUJEMO PRAVU REŠETKU U PRAVO VRIJEME

Gradite na našim rešetkama! One su dugotrajan materijal otporan na vremenske uvjete koji je već davno našao svoje sigurno mjesto u modernoj arhitekturi kao konstruktivni i mnogostrani stilski element. U međuvremenu postoji prava rešetka za svaki objekt I svaku primjenu, a zasjenjivanje, vizualna zaštita i oblaganje fasada postaju optički vrhunac, odnosno zaštitni znak zgrade. Rešetke se dijele na prešane, zavarene prešane, provučene i utaknute rešetke te se najčešće sastoje od pravokutno križajućih plosnatih profila od vruće pocinčanog čelika koji su među sobno prešani ili zavareni.

TIPIČNE PRIMJENE ZA PREŠANE REŠETKE SU

 • Pokrov za bine, piste, stepenice, podeste, stube i druge otvore
 • U čeličnim industrijskim građevinama (elektrane i postrojenja kemijske industrije): za podjelu i raspored katova (rešetke od nehrđajućeg čelika, aluminija, plastične rešetke pojačane staklenom vunom/GFK)
 • U vanjskom prostoru kao konstrukcijski element na građevini (posebno u klimatski ekstremnim regijama), jer kiša i snijeg padaju kroz njih
 • Za platforme odašiljačkih tornjeva
 • Za pokrivanje šahtova podrumskih prozora (propuštanje danjeg svjetla)

Prešane rešetke by ProMetall

Nudimo i prešane rešetke od “High-Solid” vrlo čvrste čelične trake, takozvane prešane rešetke. ProMetall kvalitetne prešane rešetke High-Solid su u usporedbi materijala s rešetkama od toplo valjanog čelika ST 37 do 50% više opteretive, čvršće, elastično gipke i ne izobliče se. Posebno kod ekstremnih opterećenja i interesantnih arhitektonskih koncepata, ovaj proizvod može biti savršeni odabir da bi se trezvena funkcionalna gradnja oblikotvorno naglasila.

MATERIJALI

 • High-Solid, vrlo čvrste čelične trake i vruće pocinčane
 • Čelik St37/SJ235JR, sirov i vruć pocinčan
 • Nehrđajući čelik 1.4301 / X5CRNI 18-10 / V2A i 1.4404 / X2CRNIMO 17-2-2 / V4A lužen ili elektropoliran
 • Aluminij
 • Posebni materijali (na upit)

Naš prednosti na jedan pogled:

 • S nama gradite na austrijskoj kvaliteti i fleksibilnosti. Zajedno ćemo uvijek naći rješenje.
 • S nama možete razgovarati. Naši suradnici su specijalisti s iskustvom i znaju sve o rešetkama.
 • S nama ste sigurni. Radimo s visokokvalitetnim High-Solid vrlo čvrstim čeličnim trakama. On ima do 50% višu vrijednost opteretivosti od čelika obične kvalitete. Po potrebi možemo isporučiti i povoljnije rešetke od čelika jednostavnije kvalitete S235JR. One traju samo malo duže.
 • S nama ćete biti u grupi zadovoljenih stranaka. Naše reference i naša datoteka stranaka, koja obuhvaća preko 1200 kolega u branši, garantiraju prvoklasni servis.
Trebate reference? Molimo posjetite Reference rešetke
 Imate daljnja pitanja? Molimo Vas koristite našeg asistenta za upit ili kontaktirajte svoj osobni kontakt

Rešetku po mjeri zatražite kod stručnjaka! Odmah!

Prometall ekspres rešetke po mjeri — Prešane rešetke od vruće pocinčanog čelika ili nehrđajućeg čelika

NEOBVEZAJUĆI UPITStavka 1

Polja označena * su obavezna!

Više informacija o ProMetall rešetkama pronađite ovdje