Žičane mreže / Paneli s duplom žicom

Žičane mreže / Paneli s duplom
žicom

Panel s duplom žicom se sastoji od vertikalne šipke na koju su s obje strane zavarene horizontale šipke. U pravokutnoj vezi su okrugle čelične žice točkasto zavarene, pri čemu duplo poredane vodoravne uklješćuju okomite žice. Paneli koji se koriste kod izgradnje ograde postoje u lakoj (vodoravno 2 x 6 mm i okomito 5 mm) i teškoj (vodoravno 2 x 8 mm i okomito 6 mm) izvedbi.

MATERIJALI

 • Vruće pocinčano
 • Pocinčano i naknadno premazano praškom u standardnim RAL bojama zelena mahovina (RAL 6005), antracit siva (RAL 7016) – po želji su moguće i druge RAL boje

STUPOVI ZA SUSTAVE OGRADA OD PANELA S DUPLOM ŽICOM

Naći odgovarajući stup za odabranu ogradu od štapne rešetke je važan i odlučujući faktor pri kupnji ograde. Izbor se proteže od stupova s pokrovnom prečkom pa sve do stupova s priključnim dijelovima. Da biste optimalno uskladili stupove na Vaše uvjete i Vaše panele s duplom žicom, oni su dostupni i u pocinčanoj i praškom premazanoj varijanti, kao i za betoniranje ili usidrivanje.

STUPOVI

 • Izvedbe (od stabilnih pravokutnih cijevi 60 x 40 mm): stupovi s pokrovnom prečkom / stupovi s plastičnim postoljem & osovinskom pločom/ stupovi s U drškom.
 • Uz svaku izvedbu stupa uključen je i potreban materijal za pričvršćivanje panela, ali ne i klinovi i vijci za postavljanje na postolje
 • Vrste postavljanja: stupovi za betoniranje (stupovi otprilike 500 – 600 mm duži od visine panela) ili stupovi s podnožjem za postavljanje na postolje (za usidrivanje).
 • Vrsta kutova: kutni stupovi (s dvostranom mogućnošću pričvršćivanja za panele) ili se paneli s duplom žicom mogu savinuti na željeni kut
 • Izvedba materijala: vruće pocinčano, pocinčano i naknadno premazanom praškom u standardnoj RAL boji zelena mahovina (RAL 6005), antracit siva (RAL 7016), po želji moguće i druge RAL boje

VRATA ZA SUSTAVE OGRADA OD PANELA S DUPLOM ŽICOM

Ograda od panela s duplom žicom ne samo da štiti posjed, već ga optički zaokružuje. Naša vrata za panele od duple mreže su posebno usklađena za svaki oblik ograde od panela s duplom žicom. Zbog toga su moderna vrata za panele od duple žice visinom i bojom savršeno prilagođena visokokvalitetnim ogradama od panela s duplom žicom.

SPECIFIKACIJE

 • Izbor između jednokrilnih i dvokrilnih vrata
 • Krila vrata od okvira profilnih čeličnih cijevi 60 x 40 mm i 40 x 40 mm – ovisno o izvedbi) s ispunom vrata od panela s duplom žicom. Stupovi vrata statički dovoljno dimenzionirani, s završnim poklopcem. Susjedni paneli se mogu pričvrstiti na stupove vrata (priključak ograde). Set ključeva od aluminija.
 • Izvedba materijala: vruće pocinčano, pocinčano i naknadno premazanom praškom
 • Standardne boje: zelena mahovina (RAL 6005), antracit siva (RAL 7016)

Pribor Za Sustave Ograda Od Panela S Duplom Žicom

PODNOŽJE ZA STUPOVE OGRADE – NASADNPO

Tehnički detalji

STEZALJKE ZA PRIČVRŠĆIVANJE

Stezaljke panela s duplom žicom rastavljeno

Stezaljke panela s duplom žicom linearno

 Trebate reference? Molimo posjetite reference žičane mreže
 Imate daljnja pitanja? Molimo Vas koristite našeg asistenta za upit ili kontaktirajte svoj osobni kontakt