Žičane mreže / Žičano pletivo

Program skladištenja i isporuke

Žičana pletiva otvaraju nova arhitektonska rješenja. Funkcionalnost i dizajn su u pravom smislu riječi isprepleteni.

Zgrade tako dobivaju optičko podizanje vrijednosti i individualno su obilježene. Igra svjetlosti i sjene donosi posebne odraze i efekte. Ovisno o kutu promatranja i ulazu svjetla, na površini pletiva zrcale se sunce i oblaci i imaju metalno sjajni odraz.

Fasadne obloge od arhitektura – žičanog pletiva doimaju kao druga „koža“ zgrade. Ovisno o perspektivi, fasada zablista neprozirno ili prozirno. Uz izgled, arhitektura – žičano pletivo uvjerava funkcijama poput zaštita od sunca ili smanjenje buke.

UREĐENJE S HAVER & BOECKER ARHITEKTONSKIM ŽIČANIM PLETIVOM

Arhitektura – žičano pletivo tvrtke Haver & Boecker povezuje izuzetnu funkcionalnost s visokim estetskim čarima. Mješavina koja otvara nove perspektive za oblikovanje i omogućava fascinantna arhitektonska rješenja.

Opsežan spektar tipova i izvedbi pletiva nudi mnoštvo mogućnosti oblikovanja za unutarnji i vanjski prostor. Na primjer oblaganje fasada, stropova i zidova, kao zaštita od sunca, vizualna zaštita, zaštita od buke, podjela prostora, za zaštitne naprave, u području dizajna objekata, kao oglasna površina ili za elektromagnetski zaklon. Za učvršćivanje je razvijen sustav zatezanja koji je dokazan u praksi.

PREUZIMANJE žičano pletivoDaljnje dokumente možete naći u našem području za preuzimanje.

PDF – preuzimanje

Oblikovanje fasada s metalnim pletivom HAVER

Velikim izborom različitih tipova pletiva zgrade se mogu optički revalorizirati i individualno okarakterizirati. Ovisno o ulazu svjetla i mjestu gdje se nalazi promatrač, materijal djeluje prozirno i daje slobodan pogled na ono što se nalazi iza ili ga pak zatvara. Svjetlost i sjena, sunce i oblaci zrcale se na površini pletiva, reflektiraju metalni sjaj ili se doima kao druga „koža“.

Arhitektura – žičana pletiva tvrtke Haver & Boecker nude zanimljive mogućnosti u odabiru boja fasade. Pomoću lakiranja ne da se samo mogu nanijeti područja u boji, već i kompleksni motiví kao logo ili slike Posebni efekt može se postići obradom žica različitih boja u vertikalnom i horizontalnom smjeru: Utisak boje mijenja se s promjenom položaja promatrača. Kemijskim dugotrajnim premazivanjem može se također promijeniti izgled boje nehrđajućeg čelika.

Know-How spojen s estetikom i praktičnom koristi

Stranke iz cijelog svijeta se oslanjaju na sposobnost tvrtke Haver & Boecker kao što nam pokazuje kreativna suradnja s međunarodno renomiranim arhitektima i mnogobrojni građevinski projekti izvedeni s tehnološkim znanjem i iskustvom te žičanim pletivom.

POSEBNOSTI & KORIST

  • Individualna estetika I pouzdana funkcija
  • Veliki spektar različitih vrsta pletiva
  • Moguće raznolike kombinacije boja (lakiranje ili obojene žice)
  • Zanimljivi optički efekti
  • Ispunjava akustičnu i zaštitnu funkciju

Mogućnost primjene

Obloge fasada, stropova i zidova, kao zaštita od sunca, vizualna zaštita, zaštita od buke, podjela prostora, za zaštitne naprave, u području dizajna objekata, kao oglasna površina ili za elektromagnetski zaklon.

U Austriji Vam s ProMetallom na raspolaganju stoji partner koji već više od 15 godina slovi kao STRUČNJAK ZA METALNE FASADE , i može predočiti vrhunske reference koje prelaze granice branši. Partnerstvo s tvrtkom Haver & Boecker upotpunjuje široki asortiman ProMetallovih proizvoda za fasade – od štancanih, istegnutih, prešanih metala, preko dekorativnih, obojenih limova sve do transparentnih medijskih fasada tvrtke Haver & Boecker, kombinacije posebnog arhitektonskog žičanog pletiva i LED tehnologije.

ProMetall – u Austriji i sinonim za DIZAJN UMJESTO PROSJEKA  – slovi kao pratitelj projekta od kreativne ideje projektanta,
zajedničkog pronalaženja rješenja, natječaja, preko upita do izvođenja zajedno sa metalskim radnicima i fasaderima.

Saznajte više

Iznimno raznovrsno arhitektura – žičano pletivo postoji od 2013. godine. Prikladna je za upotrebu kao obloga fasade i isprepliće – u pravom smislu riječi – funkcionalnost s estetikom. Ovisno o kutu promatranja i ulazu svjetla, pletivo se doima prozirno ili neprozirno, svjetlost i sjene donose posebne odraze i efekte. Različite vrste pletiva omogućavaju individualnu izvedbu koja uvjerava optički, kao i ispunjava funkciju zaštite od sunca ili smanjenje buke.

Trebate reference? Molimo posjetite reference arhitektura - žičano pletivo
 Imate daljnja pitanja? Molimo Vas koristite našeg asistenta za upit ili kontaktirajte svoj osobni kontakt