Rešetke / Materijal za prićvršćivanje

Rešetke / Materijal za prićvršćivanje

Rešetke / Materijal za prićvršćivanje

Standardno učvršćenje (može se isporučiti i kao sigurnosno učvršćivanje): koristi se za jednostavno osiguranje rešetki protiv pomicanja i podizanja.

Dvostruka spojnica: za držanje za različite mjere otvora oka za povezivanje dvaju rešetaka. Tako ne nastaju nikakvi rubovi preko kojih se može spotaknuti!

Zatvarač na nasadni ključ, zavareni: za jednostavno zatvaranje i otvaranje, npr. pri izlazima za slučaj nužde. Istovremeno ovaj zatvarač sprječava neovlašteno podizanje rešetke!

Zatvarač na nasadni ključ: za naknadnu ugradnju

Učvršćenje pomoću kukica za npr. kutne profile: učvršćivanje pomoću kukica se isporučuje prema potrebnim dimenzijama.

Učvršćenje pomoću kukica za rešetke koje leže na vertikalnim nosačima s donjom prirubnicom (npr. četverokutna cijev)

Koving prilagodna opruga za učvršćivanje: za lako montiranje i demontiranje rešetaka na čelične konstrukcije. Izrađena je kao prilagodna opruga i zamjenjuje standardne i dvostruke spojnice.

Koving prilagodna opruga za učvršćivanje VFF za međusobno povezivanje rešetki: bolja podjela opterećenja dinamičkih i statičkih sila.

Sigurnosni lanci: različitih duljina za osiguranje rešetki koje se koriste za npr. svjetlosne otvore u podrumima.

Panti, koji su npr. povezani s kutnim okvirom: za rešetke sa zakačkama. Posebna primjena za izlaze za slučaj nužde zajedno s zatvaračem za nasadni ključ.

Klinovi s navojem: učvršćuju se u podkonstrukciju, nastaje hladni var. Rešetka se za podkonstrukciju učvršćuje posebno razvijenom gornjom prirubnicom.

 Trebate reference? Molimo posjetite Reference rešetke
 Imate daljnja pitanja? Molimo Vas koristite našeg asistenta za upit ili kontaktirajte svoj osobni kontakt