Tvrtka

GRADITE NA I S PROMETALLOM

O NAMA

ProMetall GmbH osnovao je 1997. godine Thomas Häusler. Već godinu dana kasnije tvrtka je preuzela vodstvo na tržištu za perforirane limove u Austriji i time se etablirala kao važan dobavljač metala za gospodarske stranke. Ali to nije bilo dovoljno: akvizicijom tvrtke Metallgitter GmbH 2002. godine dalje se izgradio vodeći položaj i time je tvrtka postala i vodeći ponuđač u području istegnutih metala u Austriji. Proširenom ponudom proizvoda, prije svega u području uređenja fasada, ProMetall je došao u fokus nove ciljne grupe, naime arhitekata. Oni su vrlo brzo gradili na (i sa) robustnim i optički privlačnim metalnim rješenjima koje je austrijska tvrtka nudila u svom svestranom portfelju. Kooperacija sa ovom skupinom srodnih zanimanja od tada je utjecala i na inovativno razvijanje kao i na proširivanje asortimana tvrtke (kasnije su u proizvodnju uzete i rešetke, arhitektonsko žično pletivo i dekorativni limovi za metalne fasade).

Häuslerov pristup da mali, ali stalni koraci vode k sigurnom uspjehu, uvijek je kontinuirano uspijevao i ProMetallu stvorio solidnu bazu na kojoj se moglo kreativno razmišljati i gledati preko ruba tanjura vlastitog tržišta. Još prije svih ostalih Häusler je prepoznao potencijal Hrvatske i 2007. godine tamo osnovao podružnicu. Uspjeh strategije proširenja dao mu pravo i 2019.

Danas gospodarski uspješna tvrtka stoji za prvoklasnu austrijsku kvalitetu u području metala, ima solidne i dobro izgrađene ljudske resurse I vrijednosti na kojima se može graditi:

hackerl Da, mi smo pouzdana, iskusna i tehnološki vodeća austrijska tvrtka

hackerl Da, plaćamo naš porez na našim domaćim tržištima

hackerl Da, stvaramo i osiguravamo radna mjesta menadžmentom rizika i strateškim investicijama iz novčanih tokova

hackerl Da, investiramo u lokalne partnere, dostavljače i proizvođače

NAŠ SERVIS ODRAŽAVA FILOZOFIJU NAŠE TVRTKE

Kao naša stranka i poslovni suradnik, Vi ste nam posebno bitni. ProMetall ne stoji samo za najvišu kvalitetu proizvoda, već i za personalizirani servis kupaca na razini, koji jamči da ćete dobiti baš ono što trebate u najkraćem mogućem roku. Zbog toga se svi naši suradnici stalno dalje školuju i unapređuju (tehnika, jezici, komunikacija, razvijanje osobnosti, coaching). Cilj je uvijek da zajedno s Vama sprovedemo visoku kvalitetu i stvorimo održive vrijednosti.

Želimo da se komunikacija s Vama odvija na najmanje moguće komplicirani način i Vaši kompetentni prodavači / savjetnici stoje Vam uvijek na raspolaganju za pitanja i želje. Veselimo se kontaktu s Vama!

ŠTO NAS ISTIČE KAO PROIZVOĐAČA?
 • Najveće skladište perforiranih limova i istegnutih metala u Austriji
 • Perforirani limovi od A do Ž (sve fizički proizvodive specifikacije, veličine i količine)
 • Najviša fleksibilnost kod posebnih proizvodnji
 • Više vrijednosti opteretivosti kod prešanih rešetki od drugih proizvođača zbog materijala top kvalitete
 • Najkraći rokovi isporuke u Austriji, uključujući 24-satni servis isporuke u cijeloj Austriji
 • Najbolja kvaliteta po poštenim cijenama
ŠTO NAS ISTIČE KAO PONUĐAČA?
 • Kompetentan, visoko motiviran i najbolje obrazovan savjetodavni tim
 • Naše radno vrijeme: pon – čet od 7.30-16.30 sati, pet od 7.30-14 sati otvoreno non stop
 • Podupiremo Vas na licu mjesta, kada Vam je to potrebno
 • Pomažemo već u fazi planiranja putem savjetovanja o primjeni, kompetentnim prijedlozima rješenja, odnosno izradom uzoraka
 • Ponude brzo telefonom ili najbrže e-mailom
 • Mi smo Vaš “produženi radionički stol” kada jednom ne možete / ne želite (daljnja obrada do spremnog za montažu)
 • Mogućnost preuzimanja direktno kod autoceste A2

SOCIJALNI ANGAŽMAN

Kao tvrtka mi se smatramo odgovornim dijelom jedne velike cjeline. Ne želimo raditi kraj društva, već s njim i u njemu. Već 10 godina podupiremo donjoaustrijski socijalno-pedagoški centar za skrb Pottenstein / dom za djecu i mladež pri provođenju vrijednog posla i angažiramo se godišnjoj božićnoj akciji i akcijama poput „terapeutsko jahanje za osobe s invaliditetom“.

Naš moto je: misli globalno i djeluj lokalno. Time što investiramo u lokalna poduzeća i dobavljače, jačamo naš gospodarski okoliš, te želimo i druge ohrabriti da potaknu promjene i sami se angažiraju. Zbog toga sva naša ulaganja provodimo isključivo s lokalnim partnerima. Tako motiviramo i socijalno razmišljanje naših suradnika, te im nudimo kvalitetnu, pozitivnu radnu okolinu koja npr. obuhvaća i svježe proizvode lokalnih obiteljskih gospodarstava za ručak.

Mi nastojimo kvalitetnim, prvoklasnim materijalima i proizvodima ponuditi našem društvu podlogu za više životne kvalitete i održivu arhitekturu. Naš je cilj da kao fleksibilna tvrtka okrenuta budućnosti ostanemo zanimljivi i talentiranoj radnoj snazi i visokovrijednim kupcima.

NAŠA POVIJEST